VALENTINSDAGEN – EN DAG VI DAMER FORVENTER AT MANNEN STÅR PÅ PINNE FOR OSS

I dagens samfunn ligger det et stort press på mannen, dette har jeg blant annet skrevet et innlegg om HER. Han skal både være en skikkelig barsk mannemann som er tøff, hard, dominant og oser av selvtillit, samtidig som vi også vil at mannemannen vår skal være følsom, kjærlig og romantisk! Vi forventer at han skal kysse oss minst fem ganger iløpet av dagen, han skal klemme oss helst før vi tenker selv at vi har lyst på en klem, han skal åpne døren for oss, vaske klær, spandere middag på oss, varte oss opp, gi oss frokost på sengen, lage til morsdag til oss fra ungene, brette klær, henge opp klær, gi oss gaver, skrive brev til oss, komplimentere oss, forstå oss, osv… Kravene vi stiller er uendelige og det er ikke alltid like lett for han å fylle forventningene våre tror jeg.

Jeg for min del har veldig mye feminin energi, altså jeg er veldig styrt av følelsene mine, og jeg vet at jeg er utrolig vinglete på veldig mange ting, og at jeg derfor kan endre meningene mine om den samme tingen sikkert femti ganger, vi damer altså… Jeg vet at jeg ikke alltid er like lett å tilfredsstille og at jeg sikkert er en dame av den “krevende” typen(hvis det deles inn i kategorier).

I dag 14. februar har vi kommet til den berømte Valentinsdagen – dagen de aller fleste damer har nedtelling til flere uker i forveien, dagen hvor vi forventer å få røde roser, gaver, kyss, klemmer, besøk på en fancy og dyr restaurant, langt kjærlighetsbrev, bli vartet opp hele dagen, osv.. Men er det slik at det er mannens oppgave å varte opp damen på denne dagen? 

Jeg er uten tvil veldig glad i å bli vartet opp, men jeg liker ikke å få noe uten å gi noe tilbake, så i dag på selveste valentinsdagen har jeg  også tenkt å bidra litt, fordi jeg mener at den gode, snille mannen min også fortjener litt ekstra på denne dagen. Jeg har laget en koselig frokost med favorittpålegget hans som han skal få når han står opp før han går på jobb og jeg har kjøpt en liten oppmerksomhet for å vise ham hvor mye jeg setter pris på han og all kjærlighet han gir meg uavhengig av hvor vinglete og hormonell jeg er! 

Valentinsdag, fancy, dyrt restaurant besøk, dyre gaver og lange kort er ikke det viktigste, det viktigste er at vi alltid gir hverandre mye kjærlighet og respekt og at vi viser hverandre at vi bryr oss om hverandre hver eneste dag slik at partneren vår alltid føler seg sett og verdsatt, og kanskje også gi litt ekstra L.O.V.E 14.februar hvert år?<3

– Kjærlighet er å gi uten å forvente å få noe tilbake…

Ønsker dere en fin valentinsdag fylt med masse KJÆRLIGHET! 

– Ina <3

#valentinsdag #valentine #love #kjærlighet #blogg #mann #dame #samfunn #mening #tanker #roser #blogger #foto #debatt #forhold #likestilling #menn 

Bilder fra: Pexels

Blogglisten

Siste innlegg